Elektronisk dokumenthåndtering

Nu er det muligt for virksomheder at sende elektroniske dokumenter til deres kunder og leverandører direkte fra Business Central.

Med frigivelsen af Document Output introducerer vi samtidigt modulet XML Export, som fuldfører den udgående kommunikation ved også at muliggøre en dffektiv og sikker distribution af elektroniske dokumenter.

Alt håndteres direkte i Business Central og akkurat som med PDF-dokumenter sender du dine PEPPOL og andre XML-dokumenter automatisk fra foruddefinerede e-mailadresser, eller fra et specifikt bibliotek på en filserver. Alle data er automatisk blevet overført fra de korrekte felter i Business Central. Dette er med til at forbedre dataregistreringen fra dokumenterne og reducere fejl.

 

Fra e-Documents Export til XML Export

I løbet af de sidste år har vi investeret meget i evnen til at håndtere afsendelsen af XML dokumenter, hvorfor funktionen i e-Documents nu integreres i Continia Document Output.

Det betyder at vi ikke længere leverer modulet e-Documents Export som en udvidelse til Dynamics 365 Business Central on-premises, ligesom løsningen ikke vil være tilgængelig for Dynamics 365 Business Central Online på Microsoft AppSource.

I stedet inkluderes funktionaliteten med at kunne eksportere e-dokumenter i Dynamics 365 Business Central-versionen af Continia Document Output.

Idet vi ikke længere vil udvikle nye vigtige funktioner i e-Documents Export vil det være en god idé at opgradere til Document Output.

Vi yder stadig support til eksisterende e-Documents Export kunder, men det vil ikke længere være muligt at købe nye licenser.

 

Der er fordele ved at konvertere en gammel eFaktura eller e-Documents Export licens

Har du tidligere anskaffet dig løsningerne e-Documents Import, e-Documents Export og e|faktura, er der mulighed for at opnå fordele i forbindelse med konvertering til XML Import og XML Export som erstatter disse løsninger, der ikke længere videreudvikles.

 

Disse forhold er gældende for Purchase License:

  • e-Documents Import -e-Document Import kan gratis konverteres til en XML Import i samme licensniveau. Dog justeres Enhancement Plan i forhold til vejledende pris på XML Import.
  • e-Documents Export - En eksisterende e-Documents Export vil ved konvertering til XML Export udløse en rabat på DKK 5.000 på købet af en XML Export licens. Enhancement Plan vil placeres på den vejledende pris for XML Export.

 

eFaktura

For de kunder som stadig har en aktiv Enhancement Plan på løsningen e|Faktura, kan denne konverteres gratis til en XML Import, OG udløse en rabat på DKK 5.000 ved konvertering til XML Export.

Enhancement Plan vil være i henhold til vejledende prisliste på henholdsvis XML Import og XML Export. Rabatten på DKK 5.000 kan IKKE anvendes i andre sammenhænge end ved anskaffelse af XML Export.

 

Forhold ved Subscription License:

Har du aktive aftaler på nogle af de ovennævnte løsninger på en Subscription License, vil denne aftale termineres, og en ny med XML Import og XML Export aktiveres.

 

Ved konvertering til Business Central Online

If you convert one of the existing solutions and continue on Business Central Online, the existing agreement will be terminated, A new consumption-based agreement will be initiated according to the indicative price list on Business Central Online apps.

 

Bemærk!

XML Import til NAV og Business Central On Premises kræver en aktiv licens på Document Capture.

XML Export til NAV og Business Central On Premises kræver en aktiv licens på Document Output.